Dilara Aksüyek

Mercedes Hartman | Mei 30, 2022 | Tidak ada komentar

She is one of famous actress with the age 33 years old group. Dilara Aksüyek has had no other relationships that we know of.


Dilara Aksuyek Modelos Atrizes

Türk dizileri ve yabancı diziler hakkında herşey.

. Throughout her theatre studies she performed in many theatre plays. Kösem and İpek Boran in Istanbul Bride made her name known to a wide audience. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksüyek aşk hayatıyla ilgili dikkat.

Ajo bëri debutimin e saj televiziv në 2012 me një rol në serialin Evlerden BiriAjo u shqua për rolin e saj në serialin. Dilara Aksüyek Family Background Career. Aksüyekin kıyafet tercihi görenlerin dikkatini çekti.

Born in İzmir Karşıyaka lived there until the age of 7. Afterwards she settled in Edirne with her family because of her fathers job. July 24 1987 Birthplace.

Dilara Aksüyek lindi më 24 korrik 1987 është aktore turke. Dilara Aksüyek önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Cihangirdeydi. Renda Guner Cast Agency Spouse.

She is graduated from Müjdat Gezen Sanat Merkezi Theater Department. Aksüyek was born in Karşıyaka. 1 day ago29052022 1028.

Arkadaşlarıyla buluşan Aksüyekin tarzı dikkat çekti. 13 hours agoSon olarak Baş Belası dizisiyle izleyici karşısına çıkan Dilara Aksüyek geçtiğimiz yaz kendisinden 9 yaş küçük Onur Bay ile ilişkisini sonlandırmıştı. She has a dog.

Ayaksütü gazetecilerle konuşan Aksüyek Daha çok ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ifadelerini kullandı. Her zodiac sign is Leo. Onur Bay ile ilişkisinin bitmesinin ardından Cihangirde işletmecilik yapan Erkan Şen ile görüntülenen Aksüyek Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz diyerek magazin muhabirlerine.

Baba dizisinin kadrosuna katılan Dilara Aksüyek cuma gecesi Cihangirde arkadaşları ile bir mekanda sohbet etti. We recommend you to check the complete list of Famous actress. 1987 births Turkish actor stubs and.

Dilara Aksüyek better known by her family name Dilara Aksüyek is a popular Turkish actress. 166 cm Eye Color. 25 yaşında olan Onur Bay ile Aksüyek arasında tam 9 yaş fark bulunuyor.

He was born on July 24 1987 in İzmir Karşıyaka. Kösemde Mahfiruze Sultanı ve İstanbullu Gelin. Turkish TV series cinema and theater actress.

Dilara Aksuyek took part in various tv projects as an actress in supporting roles after she graduated. Dilara Aksüyek made her television debut with the series Evlerden Bir but Dilara Aksüyek earned a huge success after playing the role in the drama series Merhamet in 2013. He ended his ongoing relationship with his colleague Onur Bay a month ago.

Mujdat Gezen Art Center Theatre Mujdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Talent Agency. Bir kesim insan bunun normal olduğunu vurgulasa da diğer kesim kadının bu denli büyük olmasının ilişki için sağlıklı olmadığını ifade ediyor. Born on 24 July 1987 in Turkey Dilara Aksüyek started her career as actress.

Aksüyek üstüne bir büstiyer altına bol kesim çizgili bir pantolon giydi. Dilara Aksüyek is a 34 year old Turkish Actress born on 24th July 1987 in Karşıyaka Turkey. Yanında bir gençle mekandan ayrılan Aksüyek özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı ve.

The following year she portrayed the character of Deniz in Kadim Do. Her television debut was the role of Sadiye in the Tv series called Merhamet. Aşk yaşamayın herkese tavsiye ediyorum diyerek aşk hayatı hakkında espri yapan Dilara Aksüyek aşka karşı olmadığını ancak şimdilik hayatında aşk yaşamayı tercih etmediğini belirtmişti.

After that she starred in the series such as Kadim Dostum. She made her television debut in 2012 with a role in the series Evlerden Biri. Ardından Dilara Aksüyekin ismi iş.

Dilara Aksüyek PhotosA very Beautiful and gorgeous Turkish actress Dilara Aksüyek has performed in many theatre plays during her college life. Genç oyuncu sokakta sütyenle dolaştı. Bir mekanda oturup uzun.

Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen oyuncu önceki akşam Cihangirde bir mekanda erkek arkadaşı ile görüntülendi. Aksüyek önceki akşam Cihangirdeki Susam adlı mekanda Doruk adlı bir beyefendi ile geç saatlere kadar eğlendi. 15 hours agoAralarındaki yaş farkı sebebi ile oldukça dikkat çeken Dilara Aksüyek Onur Bay çifti geçtiğimiz yıl ilişkilerini noktalamıştı.

12 hours agoÜnlü oyuncu Dilara Aksüyek kendisinden 8 yaş küçük Onur Bay ile inişli çıkışlı sürdürdüğü ilişkisini geçen aylarda sonlandırmıştı. Actress Dilara Aksüyek whose first role was the character of Filiz in the TV series Evlerin Biri in 2012 and then Mahfiruze Sultan in Magnificent Century. She was first noted with her role in the 2013 drama series Merhamet as Şadiye.

In 2007 she moved to Istanbul and studied theatre at Müjdat Gezen Art Center. Dilara Aksuyek was born on 2471987 in Karsiyaka Izmir. Dilara Aksüyek is a member of the following lists.

9 hours agoMagazin Haberleri - En son Baş Belası dizisiyle ekranlarda olan Dilara Aksüyek önceki akşam Cihangirde bir mekanda erkek arkadaşı ile görüntülendi. At the age of 7 she moved with her family to Edirne. Dilara Aksüyek ile Onur Bayın yaş farkının duyulması ile birlikte birçok kişi büyük şok yaşadı.

Aksüyek lindi në KarşyakaNë moshën 7 vjeç ajo u transferua me familjen e saj në EdirneNë vitin 2007 ajo u transferua në Stamboll dhe studioi teatër në Qendrën e Artit Müjdat Gezen. 512k Followers 682 Following 137 Posts - See Instagram photos and videos from Dilara Aksüyek dilaraaksuyek_. 12 hours agoSon olarak Baş Belası dizisiyle izleyici karşısına çıkan Dilara Aksüyek önceki gün Cihangirdeydi.

Kıyafetiyle ilgili konuşan güzel oyuncu Kıyafetim gayet normal. Dilara Aksüyek born 24 July 1987 is a Turkish actress. 16 hours agoDilara Aksüyekle Cihangirde köşe kapmaca Oyuncu Dilara Aksüyek geçen yıl meslektaşı Onur Baydan ayrıldığından beri yalnızdı.

15 hours agoHabertürkten Tolga Aslanın haberine göre. Her zamanki gibi giyim. 17 hours agoGüzel oyuncu Dilara Aksüyek İlk rolü 2012 yılında Evlerden Biri dizisindeki Filiz karakteri olan sonrasında Muhteşem Yüzyıl.


Dilara Aksuyek Tv Series Biography Turkish Drama Beautiful Celebrities Actresses Celebrities


Ipek Dress Istanbullu Gelin


Dilara Aksuyek Guzel Kadinlar Unluler Kadin


Dilara Aksuyek Appears Then As Mahfiruz Just For Acting Unluler Aktor Unlu Fotograflari


Dilara Aksuyek Chicos Famosos Vestidos De Epoca Famosos


Dilara Aksuyek Icin Istanbullu Gelinde Surpriz Rakip Gelin Kizlar Istanbul


Dilara Aksuyek In Stefanel Blouse Merhamet Turkish Tv Series 2013 2014 Unluler Kizlar Fotograf


Dilara Aksuyek


Dilara Aksuyek Appears Then As Mahfiruz Sultan Unluler Gencler Anilar


Turkish Actress Dilara Aksuyek Unluler Kizlar Deri


Mahfiruze Sultan Dilara Aksuyek Consejos De Chicas Sultanes Rostros


Pin On Istanbullu Gelin


Pin By Kamtoum Kamtoum On Rostros In 2022 Turkish Fashion Actresses Turkish Beauty


Fy Magnificentcentury Beauty Girl Turkish Beauty Beauty


Turkish Actress Dilara Aksuyek Merhamet Turkish Tv Series Fashion Turkish Actors Turkish Beauty


Pin On Tureckie Serialy


Pin On Merhamet


Dilara Aksuyek Will Play A Very Different Character In Bas Belasi Women Actresses Appearance


Dilara Aksuyek




Email Newsletter

Like what you read here in this blog post?
Get more like it delivered to your inbox daily.



Designed by Prayag Verma